Συσκευασία / ετικέτα για ελιές Καλαμάτας

Η ενημέρωση


H εταιρεία KRETA NATURA που δραστηριοποιείται στη Γερμανία μέσω e-shop κυρίως, μας προσέγγισε ώστε να ανανεώσει τις ετικέτες των προϊόντων της που αφορούν Ελιές Καλαμάτας αναζητώντας μια σχεδιαστική λύση.

Η ΚRETA NATURA είναι ένα επιτυχημένο e-shop ελληνικών προϊόντων στη γερμανική αγορά που περιλαμβάνει ποιοτικά ελληνικά προϊόντας όπως ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, βότανα, αφεψήματα κ.α.

Κληθήκαμε να σχεδιάσουμε μια νέα ετικέτα με λογοτύπηση του ονόματος KALAMATA OLIVEΝ από KRETA NATURA που να απευθύνεται στο διαρκώς ενημερωμένο καταναλωτικό κοινό που αναζητά γνήσια ελληνικά προϊόντα στη Γερμανία με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και πιστοποιημένα ως αναφορά τη περιοχή προέλευσης και την οργανική τους καλλιέργεια.

Η λύση στο σχεδιασμό ετικέτας


Σχεδιάστηκε αρχικά λογότυπο που θα εφάρμοζε κατάλληλα σε crafted χαρτί και θα προσέδιδε τον οικολογικό και οργανικό χαρακτήρα του προϊόντος στην ετικέτα / συσκευασία.

Ακολουθήθηκε σχεδιαστικά η σαφήνεια με ξεκάθαρη απεικόνιση και παρουσίαση του σήματος/λογοτύπου ως τύπου “σφραγίδα”. Υποδηλώσαμε σχεδιαστικά ποιότητα και ορθές πρακτικές καλλιέργειας. Παράλληλα εμφανίσαμε την εταιρεία  KRETA NATURA στη πρόσοψη της ετικέτας καθώς παράλληλα χτίζουμε τη κατεύθυνση του brand σε αυτού του είδους τα προϊόντα που επεκτείνεται στρατηγικά.

Το τελικό αποτέλεσμα:

Κοινοποίηση:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Κατσιγιώργης Παύλος
Κατσιγιώργης Παύλος

Art Director / Owner στο smartgraphic | creative studio
Γραφίστας εντύπου / Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδων στο smartgraphic | creative studio. Digital Marketing expert σε Google Ads. Blogger στο www.smartgraphic.gr και στο 2ο site μας που αφορά σχεδιασμό επαγγελματικού λογοτύπου μέσω internet www.logo4start.com. Hobby, οι βόλτες στο πράσινο με το Λιζάκι, ένα πανέμορφο husky και μπασκετάκι με φίλους.

Σχετικά άρθρα:

Ζητήστε Προσφορά 

Επικοινωνία

smartgraphic | creative studio

Τομπάζη 64-66, Πλατεία Πηγάδας, Τ.Κ. 185 37 Πειραιάς

E-mail επικοινωνία

info@smartgraphic.gr

Τηλέφωνο?

Παρέχουμε επιλεκτικά τηλεφωνική επικοινωνία αυτή τη περίοδο, λόγω φόρτου εργασίας. Επικοινωνήστε μέσω e-mail ή με φόρμα αιτήματος προσφοράς.

ΖOOM τηλεδιάσκεψη? Γίνεται!

Λόγω Covid-19, οι συναντήσεις γίνονται μέσω της εφαρμογής ΖΟΟΜ. Συμπληρώστε τη φόρμα αιτήματος προσφοράς και θα σας σταλούν στοιχεία σύνδεσης.

Xρειάζεστε σχεδιασμό λογoτύπου?

Δείτε την αποκλειστική σελίδα μας για σχεδιασμό λογοτύπου: www.logo4start.com ή ξεκινήστε συμπληρώνοντας, το ερωτηματολόγιο εδώ.

Aίτημα προσφοράς

Λαβαίνεται απάντηση εντός 24ώρου σε εργάσιμες ημέρες & ώρες