Συσκευασία / ετικέτα για ελιές Καλαμάτας

Η ενημέρωση


H εταιρεία KRETA NATURA που δραστηριοποιείται στη Γερμανία μέσω e-shop κυρίως, μας προσέγγισε ώστε να ανανεώσει τις ετικέτες των προϊόντων της που αφορούν Ελιές Καλαμάτας αναζητώντας μια σχεδιαστική λύση.

Η ΚRETA NATURA είναι ένα επιτυχημένο e-shop ελληνικών προϊόντων στη γερμανική αγορά που περιλαμβάνει ποιοτικά ελληνικά προϊόντας όπως ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, βότανα, αφεψήματα κ.α.

Κληθήκαμε να σχεδιάσουμε μια νέα ετικέτα με λογοτύπηση του ονόματος KALAMATA OLIVEΝ από KRETA NATURA που να απευθύνεται στο διαρκώς ενημερωμένο καταναλωτικό κοινό που αναζητά γνήσια ελληνικά προϊόντα στη Γερμανία με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και πιστοποιημένα ως αναφορά τη περιοχή προέλευσης και την οργανική τους καλλιέργεια.

Η λύση στο σχεδιασμό ετικέτας


Σχεδιάστηκε αρχικά λογότυπο που θα εφάρμοζε κατάλληλα σε crafted χαρτί και θα προσέδιδε τον οικολογικό και οργανικό χαρακτήρα του προϊόντος στην ετικέτα / συσκευασία.

Ακολουθήθηκε σχεδιαστικά η σαφήνεια με ξεκάθαρη απεικόνιση και παρουσίαση του σήματος/λογοτύπου ως τύπου “σφραγίδα”. Υποδηλώσαμε σχεδιαστικά ποιότητα και ορθές πρακτικές καλλιέργειας. Παράλληλα εμφανίσαμε την εταιρεία  KRETA NATURA στη πρόσοψη της ετικέτας καθώς παράλληλα χτίζουμε τη κατεύθυνση του brand σε αυτού του είδους τα προϊόντα που επεκτείνεται στρατηγικά.

Το τελικό αποτέλεσμα:

Σας άρεσε? Μοιραστείτε το!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Κατσιγιώργης Παύλος
Κατσιγιώργης Παύλος

Art & Creative Director / Owner στο smartgraphic | creative studio
Κατσιγιώργης Παύλος | γραφίστας εντύπου / web designer. Digital Marketing expert σε Google Ads. Design Blogger στο www.smartgraphic.gr και στο 2ο site μας που αφορά σχεδιασμό επαγγελματικού λογοτύπου μέσω internet www.logo4start.com.
Hobby μας, οι βόλτες στο πράσινο (αν είναι και πορτοκαλεώνες ακόμη καλύτερα) με το χασκάκι μας τη Λίζα και μπασκετάκι με φίλους.

Προτεινόμενα:

Ζητήστε Προσφορά 

Επικοινωνία

smartgraphic | creative studio

Τομπάζη 64-66, Πλατεία Πηγάδας, Τ.Κ. 185 37 Πειραιάς

E-mail επικοινωνία στο:

info@smartgraphic.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία

Παρέχουμε επιλεκτικά τηλεφωνική επικοινωνία λόγω φόρτου εργασίας. Επικοινωνήστε μέσω e-mail ή με φόρμα αιτήματος προσφοράς, αρχικά.

Δυνατότητα τηλεδιάσκεψης

Λόγω Covid-19, συναντήσεις γίνονται μέσω εφαρμογής τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ. Συμπληρώστε τη φόρμα αιτήματος προσφοράς και θα σας σταλούν στοιχεία σύνδεσης.

Xρειάζεστε σχεδιασμό λογoτύπου;

Δείτε την αποκλειστική σελίδα μας για σχεδιασμό λογοτύπου: www.logo4start.com ή ξεκινήστε συμπληρώνοντας, το ερωτηματολόγιο εδώ.

Ζητήστε προσφορά

Λαβαίνετε απάντηση εντός 48 ωρών σε εργάσιμες ημέρες & ώρες

Follow us!

© 2021 Design & Construction by Pavlos Katsigiorgis / Σχεδιασμός Λογοτύπου από logo4start.com