4 λόγοι μια νέα ιστοσελίδα χρειάζεται Google Ads

Google Ads από το smartgraphic | creative studio

1. Πρέπει να επικοινωνηθεί στους πελάτες σου η online παρουσία της επιχείρησης

Είναι  στρατηγικό πλεονέκτημα για μια επιχείρηση να την γνωρίζουν οι καταναλωτές λόγο της μακροχρόνιας πορείας της στον εμπορικό στίβο. Στην νέα εποχή της ψηφιακής πληροφορίας και αναζήτησης δεν είναι αρκετό ακόμα και αν υπάρχει μια νέα ιστοσελίδα online.

Πιθανότατα η επιχείρηση να έχει φτάσει σε ένα κορεσμένο σημείο αναγνωρισιμότητας (brand awareness) στους offline πελάτες της. Η προσπάθεια ανάπτυξης της  όμως θα πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε μια διαδικασία προσέλκυσης νέων πελατών καθώς και στη διατήρηση των ήδη υπαρχόντων. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που αποκτά παρουσία στο ίντερνετ με μια νέα ιστοσελίδα.

Eπενδύοντας στην αναζήτηση με Google Ads μπορεί να στοχεύσει σε νέο κοινό αλλά και στους ήδη υπάρχοντες πελάτες αυξάνοντας το κύρος και την αναγνωρισιμότητα της.

2. Η διαφήμιση στα Google Ads είναι συμφέρουσα

Δεν απαιτείται μεγάλη επένδυση (budget) ώστε να προκύψουν αποτελέσματα αλλά κατάλληλες κινήσεις στο στήσιμο και διαχείριση της καμπάνιας.

Για αυτό και οι πελάτες του smartgraphic | creative studio που εμπιστεύονται το σχεδιασμός της νέας ιστοσελίδας τους σε εμάς απευθύνονται σε εμάς και πάλι ως εξειδικευμένο Digital Agency. Με τη πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση μειώνουμε στο ελάχιστο το ρίσκο από δήθεν “επαγγελματίες” που χρεώνουν υπέρογκα ποσά με αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες.

Εάν μια επιχείρηση θελήσει να επενδύσει στο κανάλι της Google, τότε δεν υπάρχουν παραπάνω χρεώσεις από αυτές που προβλέπονται πέρα από την αμοιβή του εκάστοτε Agency που αναλαμβάνει τη διαχείριση του λογαριασμού. Περιλαμβάνονται αρχικά το κόστος έρευνας μελέτης και στησίματος καμπάνιας. Κατόπιν υπάρχει διαχείριση με ένα μικρό μηνιαίο κόστος που περιλαμβάνει συντήρηση και βελτιστοποίηση της Google Ads καμπάνιας. Σε καμία περίπτωση δεν ελαττώνει το budget που η επιχείρηση έχει επιλέξει να επενδύσει στη πλατφόρμα.

3. H κολοστημένη ιστοσελίδα είναι εργαλείο δυναμικής πώλησης

Πολλοί πιστεύουν ότι καμπάνιες Google Ads κάνουν μόνο οι μεγάλες επιχειρήσεις με ιστοσελίδα. Πλείστα τα παραδείγματα μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αναπτύχθηκαν στον οnline κόσμο χωρίς να ξοδέψουν μεγάλα budget φτάνοντας στην επιτυχία μέσα από σωστή στρατηγική. Βασική προϋπόθεση είναι να έχεις μια σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα όπως ισχύει με ένα όμορφο και λειτουργικό κατάστημα που βρίσκεις αυτό που θες. Δεν προσκαλείς / διαφημίζεις προϊόν, υπηρεσία ή κατάστημα όταν δεν είναι σωστά σχεδιασμένο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κοινού που στοχεύεις.

Όταν έχεις διασφαλίσει τη παραπάνω προϋπόθεση, τα Google Ads είναι το επόμενο στάδιο που θα προωθήσεις την ιστοσελίδα σου σε δυνητικούς πελάτες. Πελάτες που ψάχνουν για το προϊόν ή την υπηρεσία σου ή το φυσικό σου κατάστημα.

Για παράδειγμα, αν η επιχείρησή σου είναι ένα τοπικό κατάστημα λιανικής, μπορείς να διαφημιστείς τοπικά στην περιοχή σου, προσελκύοντας καταναλωτές που μένουν κοντά και πιθανώς να ενδιαφέρονται για τα προϊόντα που πουλάς.

Αυτό σημαίνει ότι ο διαφημιστικός ανταγωνισμός είναι μικρός, οι διαφημίσεις σου αρκετά στοχευμένες, και οι πιθανότητες να σε δουν οι χρήστες / υποψήφιοι πελάτες και να έρθουν στο κατάστημά σου μεγάλες.

4.  Η διαφήμιση στα Google Ads είναι απολύτως μετρήσιμη

Μπορείς και με τις αναφορές που προκύπτουν από τις καμπάνιες που διαχειρίζεται το Digital Agency μας να γνωρίζεις επακριβώς την απόδοση που έχεις σε σχέση με το ποσό που  επενδύεις. Τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα.

Στο smartgraphic | creative studio μπορούμε να σε βοηθήσουμε να υλοποιήσεις με στρατηγικό σχεδιασμό μια ιστοσελίδα στο κοινό που απευθύνεσαι. Ως αποτέλεσμα στο επόμενο στάδιο η ιστοσελίδα γίνεται εργαλείο πώλησης να με καμπάνιες Google Ads.

Σας άρεσε? Μοιραστείτε το!

Picture of Κατσιγιώργης Παύλος - online γραφίστας &  web designer
Κατσιγιώργης Παύλος - online γραφίστας & web designer

Art & Creative Director / Owner στο smartgraphic | creative studio
Κατσιγιώργης Παύλος | γραφίστας εντύπου / web designer. Digital Marketing expert σε Google Ads & Social Media. Design Blogger στο www.smartgraphic.gr και στο 2ο site μας που αφορά σχεδιασμό επαγγελματικού λογοτύπου μέσω internet www.logo4start.com.
Εμπνέομαι από τις βόλτες στο πράσινο παρέα με την Έλενα μου και τη Λίζα το χασκάκι μας. Ηobby μου, το μπασκετάκι με φίλους.
Moto μας: "Design is creativity with strategy"

Προτεινόμενα:

Ζητήστε Προσφορά από Online Γραφίστα

Επικοινωνία

smartgraphic | creative studio

Γραφίστας Online & Web Designer
Τομπάζη 64-66, Πλατεία Πηγάδας, Τ.Κ. 185 37 Πειραιάς

E-mail επικοινωνία

info@smartgraphic.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία

Παρέχουμε επιλεκτικά τηλεφωνική επικοινωνία λόγω φόρτου εργασίας. Επικοινωνήστε μέσω e-mail ή με φόρμα αιτήματος προσφοράς, αρχικά.

Δυνατότητα τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ

Συνάντηση μέσω ΖΟΟΜ. Συμπληρώστε τη φόρμα "Ζητήστε προσφορά" για μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί και θα σας σταλούν στοιχεία σύνδεσης.

Xρειάζεστε σχεδιασμό λογoτύπου?

Δείτε την αποκλειστική σελίδα μας για σχεδιασμό λογοτύπου online: www.logo4start.com. Συμπληρώστε το online ερωτηματολόγιο ενημέρωσης, εδώ.

Ζητήστε προσφορά

Λαβαίνετε απάντηση εντός 48 ωρών σε εργάσιμες ημέρες & ώρες

Follow us!

© 2021 Design & Construction by Pavlos Katsigiorgis / Σχεδιασμός Λογοτύπου από logo4start.com