Που στοχεύσαμε στο web design του mastoremata-tora.gr

Μάστορας Άμεσα! > website mastoremata-tora.gr

O πελάτης μαζί με την ομάδα των τεχνικών / μαστόρων που θα έτρεχαν το συγκεκριμένο project είχαν τη πολύχρονη εμπειρία στις τεχνικές εργασίες που αφορούσαν, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ψυκτικά, συναρμολογήσεις επίπλων και βλάβες καυστήρων και με την εξειδίκευση των παραπάνω παρεχόμενων υπηρεσιών σε 24/7 βάση. Οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας.

Πως ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό

Η συγκεκριμένη παρεχόμενη υπηρεσία έχει positioning στην αγορά αρκετών ομάδων τεχνικών με αντίστοιχα χαρακτηριστικά εδώ και αρκετό καιρό στην αγορά. Αναλύοντας τον ανταγωνισμό διακρίναμε ότι η γραφιστική παρουσίαση τέτοιου είδους υπηρεσιών υστερούσε στην εύκολη και άμεση πλοήγηση χωρίς να διευκολύνει το χρήστη  στο “ταξίδι” του στην ιστοσελίδα και στην επακόλουθη ενέργεια με τους CTA (Call-To-Action) στόχους. Βασική στόχευση αποτελούσε κυρίως η call extension στρατηγική μέσω Google Ads που σχεδόν αγνοούσε τη καλοσχεδιασμένη παρουσίαση των υπηρεσιών.

Η λύση που δόθηκε

Σχεδιάστηκε ιστοσελίδα με χρωματικούς συνδυασμούς βασισμένο σε μια νέα εταιρική ταυτότητα και λογότυπο (σχεδιάστηκε από την υπηρεσία λογοτύπου μέσω internet: www.logo4start.com) που παρέπεμπε σε άμεσες υπηρεσίες που ο καταναλωτής έχει ανάγκη ως υπερεπείγουσα υπηρεσία.
Παράλληλα δεν αποκλείστηκε η δυνατότητα και πελατών που θα ήθελαν ραντεβού σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα όπου η επισκευή θα μπορούσε να γίνει με όχι τόσο άμεσο χαρακτήρα.

Έτσι δόθηκε η δυνατότητα και στη κεφαλίδα και στο υποσέλιδο της ιστοσελίδας να υπάρχουν call buttons που από κινητά γίνεται απευθείας κλήση ώστε να καλυφθεί σχεδιαστικά, η ενέργεια της CTA (Call-To-Action) επικοινωνίας ενώ παράλληλα οι φόρμες επικοινωνίας με την επιλογή της εργασίας που υπάρχει ανάγκη, να δίνει την εξτρά δυνατότητα σε πελάτες να ρωτήσουν ή να κλείσουν κάποια προγραμματισμένη συνάντηση για επισκευή.

Επικοινωνήθηκε στην αρχική σελίδα autoplay video με συρραφή βασικών υπηρεσιών ή προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν. Αναλυτικά όλες οι υπηρεσίες, συχνές ερωτήσεις με βασικές απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα/προβλήματα. Επιπρόσθετα: Blog άρθρα ενότητα καθώς και αξιολογήσεις (testimonials) πελατών.

Tέλος η όλη στρατηγική σχεδιασμού πλαισιώθηκε και από ένα κατάλληλο σλόγκαν:

“Βρείτε το μάστορα σας!”

Google Ads για άμεσο conversion (μετατροπή σε πώληση)

Δόθηκε έμφαση στη δημιουργία Google Ads καμπανιών όχι μόνο με call extension και search αλλά και με display remarketing & brand awarenes σε κοινά που αφορούσαν και γυναίκες και άντρες target group βάση concept banner design στρατηγικής.

Google Ads display banners

Σχεδιασμός web banners:

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή της νέας ιστοσελίδα από smartgraphic | creative studio, βρίσκεται εδώ:

www.mastoremata-tora.gr

Σας άρεσε? Μοιραστείτε το!

Picture of Κατσιγιώργης Παύλος - online γραφίστας &  web designer
Κατσιγιώργης Παύλος - online γραφίστας & web designer

Art & Creative Director / Owner στο smartgraphic | creative studio
Κατσιγιώργης Παύλος | γραφίστας εντύπου / web designer. Digital Marketing expert σε Google Ads & Social Media. Design Blogger στο www.smartgraphic.gr και στο 2ο site μας που αφορά σχεδιασμό επαγγελματικού λογοτύπου μέσω internet www.logo4start.com.
Εμπνέομαι από τις βόλτες στο πράσινο παρέα με την Έλενα μου και τη Λίζα το χασκάκι μας. Ηobby μου, το μπασκετάκι με φίλους.
Moto μας: "Design is creativity with strategy"

Προτεινόμενα:

Ζητήστε Προσφορά από Online Γραφίστα

Επικοινωνία

smartgraphic | creative studio

Γραφίστας Online & Web Designer
Τομπάζη 64-66, Πλατεία Πηγάδας, Τ.Κ. 185 37 Πειραιάς

E-mail επικοινωνία

info@smartgraphic.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία

Παρέχουμε επιλεκτικά τηλεφωνική επικοινωνία λόγω φόρτου εργασίας. Επικοινωνήστε μέσω e-mail ή με φόρμα αιτήματος προσφοράς, αρχικά.

Δυνατότητα τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ

Συνάντηση μέσω ΖΟΟΜ. Συμπληρώστε τη φόρμα "Ζητήστε προσφορά" για μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί και θα σας σταλούν στοιχεία σύνδεσης.

Xρειάζεστε σχεδιασμό λογoτύπου?

Δείτε την αποκλειστική σελίδα μας για σχεδιασμό λογοτύπου online: www.logo4start.com. Συμπληρώστε το online ερωτηματολόγιο ενημέρωσης, εδώ.

Ζητήστε προσφορά

Λαβαίνετε απάντηση εντός 48 ωρών σε εργάσιμες ημέρες & ώρες

Follow us!

© 2021 Design & Construction by Pavlos Katsigiorgis / Σχεδιασμός Λογοτύπου από logo4start.com