Που στοχεύσαμε στο web design παιδικoύ σταθμού / νηπιαγωγείου?

Προηγούμενη ιστοσελίδα 

Η προηγούμενη ιστοσελίδα “έδειχνε” τα χρόνια της καθώς αγκομαχούσε όχι μόνο σε design αλλά η τεχνολογία της είχε παλιώσει σε μέγιστο βαθμό. Το κυριότερο πρόβλημα σαφώς και ήταν η έλλειψη προσαρμογής της σε φορητές συσκευές ενώ και μόνο η απεικόνιση της σε επιτραπέζιους υπολογιστές έδειχνε να πάσχει και αυτή επίσης.

Η στόχευση στο νέο website

Κατόπιν επανασχεδιασμού του λογοτύπου από το smartgraphic creative studio η δημιουργική προσέγγιση στο web site στόχευσε στη “χαρά” που εμπερικλείει ένα νηπιαγωγείο / παιδικό σταθμός.  Η παραμονή σ’ ένα τέτοιο χώρο για παιδί ή ενήλικα αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία που αντίστοιχα θα έπρεπε να ανταποκρίνεται και η επίσκεψη στην ιστοσελίδα.

Για αυτό το λόγο επιλέχθηκε κίνηση στην ιστοσελίδα βασικό χαρακτηριστικό των χαρούμενων παιδιών αλλά και πολύ χρώμα καθώς εικονογραφήσεις σε στυλ παραμυθιού στα επιμέρους εικαστικά στοιχεία. Επίσης η τυπογραφία τίτλων είχε ένα χειρόγραφο ανέμελο στυλ γραφής κοντά στο τρόπο γραφής των παιδιών.

Η επικοινωνία στο μενού επιλέχθηκε να είναι ένα διακριτό CTA (call-to-action) button που να ξεχωρίζει στο οριζόντιο μενού. Επίσης δυνατότητα επικοινωνίας βρίσκουμε είτε στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είτε τηλεφωνικά σε κάθε σελίδα που περιηγείται ο χρήστης.

Η στρατηγική & το αποτέλεσμα

Η στρατηγική επίσης πλαισιώθηκε και με σύγχρονες πλατφόρμες επικοινωνίες όπως το Viber για άμεσο chat.

Στρατηγικά θέλαμε ο χρήστης / γονέας της ιστοσελίδας όχι μόνο να πληροφορηθεί για τα προγράμματα, τις δράσεις και της διακρίσεις του νηπιαγωγείου / πρότυπου παιδικού σταθμού αλλά η δυνατότητα επικοινωνίας να έχει “capture” χαρακτηριστικά ώστε να υπάρχει διακριτικά καθοδηγούμενη πορεία προς επικοινωνία με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορείτε να το επισκεφθείτε εδώ:

www.zouzounokosmos.gr

zouzounokosmos istoselida paidikou stathmou nipiagogeiou webdesigner sxediasmos grafistas

Σας άρεσε? Μοιραστείτε το!

Picture of Κατσιγιώργης Παύλος - online γραφίστας &  web designer
Κατσιγιώργης Παύλος - online γραφίστας & web designer

Art & Creative Director / Owner στο smartgraphic | creative studio
Κατσιγιώργης Παύλος | γραφίστας εντύπου / web designer. Digital Marketing expert σε Google Ads & Social Media. Design Blogger στο www.smartgraphic.gr και στο 2ο site μας που αφορά σχεδιασμό επαγγελματικού λογοτύπου μέσω internet www.logo4start.com.
Εμπνέομαι από τις βόλτες στο πράσινο παρέα με την Έλενα μου και τη Λίζα το χασκάκι μας. Ηobby μου, το μπασκετάκι με φίλους.
Moto μας: "Design is creativity with strategy"

Προτεινόμενα:

Ζητήστε Προσφορά από Online Γραφίστα

Επικοινωνία

smartgraphic | creative studio

Γραφίστας Online & Web Designer
Τομπάζη 64-66, Πλατεία Πηγάδας, Τ.Κ. 185 37 Πειραιάς

E-mail επικοινωνία

info@smartgraphic.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία

Παρέχουμε επιλεκτικά τηλεφωνική επικοινωνία λόγω φόρτου εργασίας. Επικοινωνήστε μέσω e-mail ή με φόρμα αιτήματος προσφοράς, αρχικά.

Δυνατότητα τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ

Συνάντηση μέσω ΖΟΟΜ. Συμπληρώστε τη φόρμα "Ζητήστε προσφορά" για μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί και θα σας σταλούν στοιχεία σύνδεσης.

Xρειάζεστε σχεδιασμό λογoτύπου?

Δείτε την αποκλειστική σελίδα μας για σχεδιασμό λογοτύπου online: www.logo4start.com. Συμπληρώστε το online ερωτηματολόγιο ενημέρωσης, εδώ.

Ζητήστε προσφορά

Λαβαίνετε απάντηση εντός 48 ωρών σε εργάσιμες ημέρες & ώρες

Follow us!

© 2021 Design & Construction by Pavlos Katsigiorgis / Σχεδιασμός Λογοτύπου από logo4start.com