10 λόγοι που ένα εστιατόριο χρειάζεται website

Home >

ιστοσελίδα για εστιατόριο από web designer

Τα οφέλη της οnline προβολής ενός εστιατορίου στη digital εποχή έχει πάντα θετικό πρόσημο ως επένδυση προοπτικής και ανταγνωνιστικού πλεονεκτήματος στο κλάδο της εστίασης. Ενδεικτικά 10 λόγοι που ένα εστιατόριο χρειάζεται website:

1. Μοναδική εμπειρία

Παρέχεται η δυνατότητα να περιηγηθεί κανείς το εστιατόριο μέσω επαγγελματικής φωτογράφισης και video δημιουργώντας μια θετική εμπειρία που ενισχύει τη πρόθεση και τη προσδοκία επίσκεψης.

2. Ενημερώνει που βρίκεται και πως θα έρθει

Βρίσκει ο πελάτης εύκολα την ακριβή τοποθεσία του εστιατορίου στο χάρτη, σημαντικές οδηγίες καθώς επίσης και την εφαρμoγή Google Maps όπου μέσω φορητής συσκευής λειτουργεί ως GPS κατεύθυνσης.

3. Παρουσιάζει το μενού & τη wine list

Ένα website σας δίνει τη δυνατότητα προβολής του μενού καθώς και της λίστας κρασιών σε PDF μορφή αρχείου είτε ακόμη εντυπωσιακότερα σε μορφή FLIP-BOOK όπου βλέπει κανείς το κατάλογο σελίδα-σελίδα με online ξεφύλλισμα.

4. Λειτουργεί ηλεκτρονικά το BOOK A TABLE

Online σύστημα κρατήσεων συμπληρώνοντας φόρμα επικοινωνίας χωρίς να απασχολείται προσωπικό γι’ αυτό.

5. Ενημερώσεις για τους πελάτες που τους ενδιαφέρουν

Ένα σύγχρονο website αποτελεί το ευκολότερο μέσο για να μοιραστεί ένα εστιατόριο νέα και ενημερώσεις με το κοινό του. Έχετε κάποια έκπτωση και ποιο event; Δημιουργήστε ανάρτηση στο Blog του εστιατορίου και επικοινωνήστε τα στα κοινωνικά σας δίκτυα ή στα e-mail των πελατών που έχετε συλλέξει από τη φόρμα newsletter. To ίδιο κάνετε για digital ευχητήριες κάρτες, προσκλήσεις σε special events, ή για οτιδήποτε αφορά εποχικότητα κ.ο.κ.

6. Ανοιχτό σε όλο το κοινό του ίντερνετ

Η πόρτα του εστιατορίου σας ανοίγει για όλους και όχι μόνο για τη περιοχή που βρίσκεται το εστιατόριο. Και αυτό περιλαμβάνει τους τουρίστες που επισκέπτονται τη περιοχή σας ή το κοινό που ψάχνει το δικό σας εστιατόριο και τις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις σας. Έχετε επικοινωνήσει τις αξιολογήσεις σας από trip advisor, google ή facebook μαζεμένες όλες μέσα στο website; Δίνεται αρκετούς εξτρά λόγους που κάποιος θέλει να επισκεφθεί το εστιατόριο σας.

7. Δημιουργείται “word of mouth” διαφήμιση

Ο πελάτης ή ο υποψήφιος πελάτης σε συζητά. Βλέπει φωτογραφίες φαγητών, το χώρο σας, τη περιοχή που βρίσκεται. Δημιουργείτε εικόνες στο μυαλό των επισκεπτών με αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτερη προσδοκία και έλξη για τις παροχές σας. Το μάτι είναι “αχόρταγο” στο κλάδο της εστίας και εσύ το αξιοποιείται ποικιλοτρόπως!

8. Σύνδεση με τα δημοφιλή social media

Στη digital εποχή τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να προσελκύσουν κόσμο σε ένα καλοφροντισμένο website όπου το ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε πώληση. Και πώληση σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να κλείσει τραπέζι, να χρησιμοποιήσει το χάρτη πρόσβασης, να σας καλέσει τηλεφωνικά για reserve κ.α.

9. Οικονομικότερη & αποδοτικότερη μορφή διαφήμισης

Το website είναι σαφώς πιο οικονομική διαφήμιση σε σχέση με τη διαφημιστική καταχώριση σε περιοδικό και είναι προσβάσιμη συνεχώς 24/7 ενώ το κοινό που έχετε τη δυνατότητα να προσελκύσετε είναι περισσότερο και με περισσότερη ενασχόληση σε σχέση με την έντυπη διαφήμιση.

10. Ξεκινά να φέρνει κόσμο άμεσα στην επιχείρηση με στοχευμένο digital marketing

Με στρατηγικές προώθηση μέσω Google Ads ή Facebook Ads μια ιστοσελίδα μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον των χρηστών άμεσα από την αρχή της λειτουργίας της με τις αντίστοιχες διαφημιστικές καμπάνιες προώθησης.

Στείλε αίτημα προσφοράς για την νέα ιστοσελίδα του εστιατορίο σου. Ρώτησέ μας για τη στρατηγική προώθηση της, κατόπιν. 

PROJECTS ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΑ WEBSITES:

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ: www.vasilikosmykonos.com

ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: www.bellissimomykonos.com

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: www.restaurant-cavos.de

Σας άρεσε? Μοιραστείτε το!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Κατσιγιώργης Παύλος
Κατσιγιώργης Παύλος

Art & Creative Director / Owner στο smartgraphic | creative studio
Κατσιγιώργης Παύλος | γραφίστας εντύπου / web designer. Digital Marketing expert σε Google Ads. Design Blogger στο www.smartgraphic.gr και στο 2ο site μας που αφορά σχεδιασμό επαγγελματικού λογοτύπου μέσω internet www.logo4start.com.
Hobby μας, οι βόλτες στο πράσινο (αν είναι και πορτοκαλεώνες ακόμη καλύτερα) με το χασκάκι μας τη Λίζα και μπασκετάκι με φίλους.

Προτεινόμενα:

Ζητήστε Προσφορά 

Επικοινωνία

smartgraphic | creative studio

Τομπάζη 64-66, Πλατεία Πηγάδας, Τ.Κ. 185 37 Πειραιάς

E-mail επικοινωνία στο:

info@smartgraphic.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία

Παρέχουμε επιλεκτικά τηλεφωνική επικοινωνία λόγω φόρτου εργασίας. Επικοινωνήστε μέσω e-mail ή με φόρμα αιτήματος προσφοράς, αρχικά.

Δυνατότητα τηλεδιάσκεψης

Λόγω Covid-19, συναντήσεις γίνονται μέσω εφαρμογής τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ. Συμπληρώστε τη φόρμα αιτήματος προσφοράς και θα σας σταλούν στοιχεία σύνδεσης.

Xρειάζεστε σχεδιασμό λογoτύπου;

Δείτε την αποκλειστική σελίδα μας για σχεδιασμό λογοτύπου: www.logo4start.com ή ξεκινήστε συμπληρώνοντας, το ερωτηματολόγιο εδώ.

Ζητήστε προσφορά

Λαβαίνετε απάντηση εντός 24ώρου σε εργάσιμες ημέρες & ώρες

Follow us!

© 2021 Design & Construction by Pavlos Katsigiorgis / Σχεδιασμός Λογοτύπου από logo4start.com